Egy ipari konyha nélkülözhetetlen eszközei a gastronorm edények, vagyis annak ismertebb rövidített elnevezése a GN edények. A vendéglátásban használatuk során számos munkafolyamatot megkönnyít, kezdve az étel készítésétől az alapanyagok tárolásán át a készételek bemutatásáig.

A Gastronorm edények alkalmazásával rendet tarthatunk ipari konyhánkban.  A gn edények sokrétű használatával pedig egy jól működő rendszert is kiépíthetünk. Hiszen gondoljunk csak bele, ha kinyitjuk ipari 1400 literes hatalmas hűtőnket, ami  egy optimálisan elrendezett és felcímkézett, jelölő bilétákkal ellátott gn edényekkel van tele, az megkönnyíti, hogy az adott ipari konyha professzionális szinten tudjon működni nap, mint nap.

GN edények

A gn edényeknek számtalan változata létezik ilyen például a rozsdamentes, perforált, műanyag, zománcozott edények. Több egységesített méretben és mélységben is kaphatóak.  Az egyik legnépszerűbb és legtöbbet használt mérete a GN1/1, vagyis 535 X 325 mm méretű. A rozsdamentes típusokat bátran használhatjuk sütőkben, hiszen a -40°C – 300°C-ig is bírják a hőmérsékletet.  Az áttetsző változata erős polikarbonátból készült, ami által rendkívül strapabíró, -40°C – +99°C -ig használható. Elsősorban alapanyagok hűtőben való tárolására kitűnő választás lehet. Tisztításuk egyszerű, hiszen ipari mosogatógépbe betéve egyszerűen tisztíthatjuk meg a rárakódott szennyeződésektől. A gn edények tárolása sem okoz különösebb nagyobb problémát, hiszen egymásba helyezhetőségével kisebb helyeken is tárolhatjuk. Kínálatunkat Weboldalunkon biztosan megtalálja az Ön elképzelésének a legmegfelelőbb gn edényeket. Nézzen szét Nálunk! Segítünk rendben tartani ipari konyháját.