A plázák óta az utcai boltok kevés figyelmet kapnak, pedig Budapest rejtett zugaiban számos kedves és jól ellátott üzlet lapul, ahova érdemes ellátogatni. Sokan nem is tudjuk, hogy sokszínű fővárosunk mennyi hasznos, különleges és kedves emberek által működtett kis boltocskát rejt.

Az elmúlt évek egyik különlegesen fejlődő budai óriás teraszán, a Lövőház utcai sétáló utcában a sok kávézó és étterem mellett több aprócska butik is található. Ezek egyike a b.boom. Ameddig nincs szükséged terhes ruhára, nem is igazán foglalkoztat a kérdés, hogy vajon honnan öltözködnek a kismamák. Azonban amint megjelenik a két csík, a kezdeti sokk utáni kérdések egyike biztosan az lesz, hogy na de mit fogok felvenni? Jó hír, hogy a kismama ruhákra szakosodott b.boom kismama divat üzleteiben ott a válasz. A városban két üzlettel és egy egész országot kiszolgáló webshoppal futó kis vállalkozás széles körben tudja ellátni a magukra valamit is adó kismamákat.

Nem kell tehát azt gondolnod, hogy a kismamák kimaradtak a designer-ek látóköréből és csak a zsákruha marad a gömbölyű hasakra. A mamalicious márka ruhadarabjai valódi divattervezők által megalkotott és legyártatott kismama ruhák, amelyek már 14 éve elérhetőek nálunk is. Az itt található ruhákat a letisztult skandináv design, minőségi, korszerű és környezettudatos gyártási technológiák és a nagy választék jellemzi. A bolt picike, a választék nagy, a személyzet kedves és segítőkész. Sok tapasztalattal és személyre szóló barátságos kiszolgálással igazán élmény itt fellelni a kényelmes és divatos kismama farmert, a csinos szoptatós melltartót vagy a nyugodt pihenés alapvető kellékét, a kismama párnát.

A teljes kínálatért, keresd fel a webshopot: minden ami kismama – b.boom kismama divat